Soveja, terenuri GRATUITE pentru construirea de locuințe! O lege uitată de 20 de ani este acum pusă în aplicare

Este o veste bună pentru tinerii din comuna Soveja, cu vârsta între 18 și 35 de ani, care doresc să-și construiască o locuință.

Primarul Ionuț Filimon a anunțat astăzi că a semnat contractele de comodat și procesele verbale de predare-primire a terenurilor, în baza legii 15/2003.

Această lege, care deși există de aproape 20 de ani, nu este aplicată de toate primăriile, oferă posibilitatea tinerilor de a primi gratuit o suprafață de teren pentru construirea unei locuințe personale.

Legea 15/2003 stabilește că tinerii pot primi o suprafață de teren din domeniul privat al unităților administrativ-teritoriale, gratuit, pe durata existenței locuinței proprietate personală, și în limita suprafețelor disponibile.

Atribuirea terenurilor se face pe baza unor criterii stabilite.

Primarul Ionuț Filimon și-a exprimat speranța că efortul administrației locale de a întineri localitatea va da roade.

Felicitări, dragilor și sunt convins că efortul nostru de a întineri localitatea nu va rămâne fără rezultat, a transmis primarul comunei Soveja.

Această acțiune reprezintă o oportunitate excelentă pentru tinerii care doresc să-și construiască o casă și să se stabilească în comuna Soveja.

Așadar, dacă vă încadrați în criteriile menționate, nu ezitați să luați legătura cu administrația locală pentru mai multe detalii.