Dosare penale pe bandă rulantă, întocmite de polițiștii vrânceni unor șoferi pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat recent, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Un alt dosar penal a fost întocmit de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești care au depistat pe raza comunei Pufești, pe DJ 205H, un bărbat, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Polițiștii  Secției 5 Poliție Rurală Cotești  au oprit pe raza satului Bonțești din comuna Cârligele un ATV, condus de un bărbat, de 50 de ani. Cum bărbatul duhnea a băutură și pentru că nu s-a putut stabili concentrația alcoolică în aerul expirat, acesta a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 34 ani, din comuna Dumbrăveni. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au oprit în trafic o autoutilitară care circula pe DJ 204 P, pe raza comunei Dumbrăveni. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l ,alcool pur în aerul expirat. În cauză a  fost întocmit dosar penal.

Știri despre: ,