FOTO și VIDEO: Doi bărbați din județul Bistrița-Năsăud, arestați pentru 30 de zile, pentru introducere în țară și trafic de droguri de risc și mare risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și Bistrița-Năsăud, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au depistat în flagrant delict, în localitatea Beclean, din județul Bistrița-Năsăud, doi bărbați, din județul Bistrița-Năsăud, care încercau să comercializeze 540 de grame de cannabis și 100 de comprimate de ecstasy, în schimbul a 15.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au pus în executare 6 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit și ridicat și alte cantități de cannabis, precum și 33 de comprimate ecstasy și un mini cântar electronic. Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, aceștia fiind duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Aceștia au fost prezentați în cursul zilei de astăzi, Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri și introducere în țară de droguri de risc și mare risc, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale. Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Știri despre: , , ,