GALERIE FOTO: Cum au petrecut sute de elevi focșăneni de „Ziua Instituției Prefectului“

Prefectura județului Vrancea a fost vizitată de câteva sute de elevi focșăneni cu ocazia „Zilei Instituției Prefectului“. Cei care le-au deschis porțile instituției și i-au îndumat au fost prefectul Sorin Hornea și subprefectul Cristina Stoica. Corul Liceului de Artă “Gheorghe Tattarescu” dar și piticii din clasa I, din cadrul Școlii „Ștefan cel Mare“ au oferit momente artistice de excepție. Grupurile de elevi au fost coordonate de către inspectorul școlar general al ISJ Vrancea, profesor Dorin Cristea și cadre didactice de la Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu”, Colegiul Economic „M. Kogălniceanu“ și Școala „Ștefan cel Mare“ din Focșani.

În semn de apreciere pentru buna colaborare dintre cele două instituții, inspectorul general al ISJ Vrancea, profesorul Dorin Cristea a oferit conducerii Prefecturii o plachetă aniversară și un coș cu flori. Oaspeții au fost inițiați în activitatea Prefecturii, au putut vizita cabinetul instituției precum și birourile în care își desfășoară activitatea salariații Instituției Prefectului.

La eveniment au mai participat structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectorul șef – col. Flaviu Chiscop (ISU Vrancea), comisarul șef Remus Nica (IPJ Vrancea) și Inspector șef – col. Adrian Babiș (IJJ Vrancea) dar și specialiști care au susținut atelierele tematice organizate pe esplanada din fața clădirii Instituției Prefectului.