Lidl Romania anunță retragerea produsului „Chef Select“ Sandwich, sortimentele “Pui și bacon prăjit“ și „Salam de Sibiu și cașcaval“

Consumatorii sunt anunțați de către Lidl Romania cu privire la rechemarea și returnarea produsului „Chef Select, sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“. ,,S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu si cașcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări”, anunță Lidl Romania.

Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ au fost vândute de către Lidl România. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.,,Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl Romania îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs”, mai anunță Lidl Romania.