Mii de abonați din 8 localități vrâncene, fără curent electric din cauza intemperiilor

Sursa foto:ziuadecj
Sursa foto:ziuadecj

UPDATE 3: Începând cu ora 11:02, la nivelul județului Vrancea a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru toți abonații.

UPDATE 2: La acest moment, au mai rămas nealimentați cu energie electrică 150 de abonați din comuna Jariștea (sat Vărsătura).

UPDATE 1: Echipele de la Electrica au reușit până la ora 08:30 să mai remedieze din daunele pricinuite de vreme. Astfel, potrivit ISU Vrancea, până la acest moment mai sunt nealimentați cu energie electrică 150 de abonați din comuna Jariștea (sat Vărsătura) și 20 abonați din comuna Tătăranu.

Știrea inițială: Ca urmare a fenomenelor meteorologice ce s-au abătut asupra județului Vrancea, la ora 05.00, 8 localități erau nealimentate cu energie electrică, adică 6350 de gospodării.  Este vorba despre Jariștea, Vărsătura (150 abonați), Nereju, Năruja, Spulber, Paltin, Herăstrău (6200 abonați) și parțial localitatea Tătăranu. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, prin Sucursala Focșani Electrica are mai multe echipe pe teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Știri despre: ,