Număr unic de telefon pus la dispoziția cetățenilor, 24 de ore din 24, de către S.C. ENET S.A. Focșani

Sursa foto: Ziare.com
Sursa foto: Ziare.com

S.C. ENET S.A. Focșani face public numărul unic de telefon 0237/233555, la care, 24 de ore din 24, dispecerul de serviciu oferă informații, verifică și răspunde sesizărilor telefonice ale focșănenilor privind furnizarea energiei termice. În caz de nevoie, dispecerul de serviciu informează șeful ierarhic despre neconformitățile constatate care-i depășesc aria de competență, în vederea soluționării operative a acestora.

Totodată, S.C. ENET S.A. Focșani execută contracost, pe bază de comandă, lucrări de instalații termice, izolații termice la conducte etc. (lucrări care sunt în sarcina asociațiilor de proprietari, unităților cultural administrative, agenților economici etc.), în conformitate cu obiectul său de activitate. S.C. ENET S.A. Focșani nu are în obiectul de activitate, nu deține utilaje și nu are personal pentru evacuarea apelor uzate menajere acumulate la subsolurile imobilelor (dejecții), lucrări ce trebuie executate simultan cu repararea instalațiilor de canalizare interioare defecte.

Pentru buna informare a publicului, facem cunoscut faptul că punctele de plată pentru facturile ENET sunt la casieria din sediul Compartimentului Comercial, situat în Str. Cuza Vodă nr.3. Programul de funcționare al acestora este următorul: L – V: 08.00 – 14.00 și 14.30 – 16.00; Sâmbătă între orele 08.00 – 13.00.