O nouă șansă pentru vrâncenii care caută unui loc de muncă! Ferme din Spania au nevoie de 150 de persoane pentru culesul fructelor

Sursa foto:wikipedia.org
Sursa foto:wikipedia.org

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea unei selecții pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania. Selecția va avea loc în perioada 14 – 15 martie 2019, începând cu ora 09:00, în Râmnicu Vâlcea, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lut Traian, nr.98, județul Vâlcea. Grupul de firme Queralt din regiunea Llerda, Spaina  oferă cete 150 de locuri de muncă în agricultură este compus din mat multe ferme dedicate producerii și comercializării fructetor (mere, cireşe, nectarine, caise). Muncitorii vor lucra în câmp la cules de fructe (mere, cireşe, nectarine, caise, etc.), la curățat pomi și în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole.

Sunt oferite 150 de locuri de muncă, dintre care 100 sunt pentru femei, iar 50 pentru bărbați. Durata contractulut este din aprilie până în septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Persoanele cu domiciliul în județul Vrancea care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea pentru a fi înregistrate în baza de date. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

  • cererea tip (se completează sediul agenției);
  • copie act de identitate;
  •  CV;
  • adeverință medicală ,,apt pentru muncă”.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 08 martie 2019, la selecție urmand a fi invitate doar persoanele care sunt înregistrate și au depus documentele menționate.