Pericol în trafic! Fără permis și băuți la volan

Sursa foto: IPJ Vrancea
Sursa foto: IPJ Vrancea

Polițiștii din Gugești au depistat un râmnicean de 22 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 202 E, în comuna Sihlea, deși nu avea permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal. În aceeași situație se află și un bărbat, de 58 ani care a fost oprit în trafic de către polițiștii din Adjud în timp ce circula pe strada Republicii. În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și un păncean de 50 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat de către polițiștii din Panciu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

Polițiștii din Focșani au depistat un bărbat de 32 ani, din comuna Valea Râmnicului, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moldovei din municipiul Focșani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, polițiștii l-au dus la o unitate medicală unde i-au fost  recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, autoturismul condus de acesta a fost reclamat ca fiind sustras din cartierul Sud-Focșani. Din cercetările efectuate a rezultat că în aceeași zi proprietarul ar fi împrumutat autoturismul unui alt bărbat, iar cel în cauză l-ar fi luat din posesia acestuia fără acordul său. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Cu dosar penal s-a ales un bărbat de 47 de ani, care a fost depistat de polițiștii din Nănești, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vulturu, sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a arătat 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași situație se află și un bărbat de 49 de ani, care a fost depistat pe DC 169 din comuna Slobozia Bradului, de către polițiștii din Gugești, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de  0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Știri despre: , ,