GALERIE FOTO: Proiectul umanitar ,,Din suflet, pentru suflet” al polițiștilor vrânceni continuă! Ei au acordat sprijin iepurașului de Paște

Sursa foto:IPJ Vrancea
Sursa foto:IPJ Vrancea

În pragul sărbătorilor pascale, polițiștii vrânceni au continuat proiectul umanitar pentru a le face sărbătorile mai frumoase unor familii aflate în dificultate din județ. ,,Emoție, speranță, uimire și multe zâmbete – acestea sunt cuvintele care ar putea descrie starea unor copii din localitățile Jariștea și Reghiu și nu numai, la întâlnirile cu polițiștii din săptămâna ce s-a încheiat.Și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au împărțit cadouri, în spiritul sărbătorilor pascale, și au reușit să aducă speranță unor copii din familii cu posibilităţi financiare reduse, care, la rândul lor, le-au oferit zâmbete și îmbrățișări.

Sfioși, cei mici i-au privit atent, le-au admirat uniforma și i-au perceput pe polițiști ca fiind ajutoarele iepurașului, de care unii auziseră doar în povești. Așadar, pentru mai multe familii nevoiașe din județ, Sărbătorile Pascale au venit încărcate cu daruri nesperate: alimente, fructe, haine, dulciuri, jucării și multă fericire pe chipuri. Joi, 25 aprilie, polițiștii vrânceni au călcat din nou pragul celor doi vârstnici de la Piscul Reghiului, de 93, respectiv 90 de ani, care trăiesc izolați, fără curent electric.

La fel ca la prima întâlnire, cea de pe 4 aprilie ne-au întâmpinat timizi dar cu cele mai frumoase zâmbete, uimiți că am revenit atât de curând și dornici de o  vorbă bună, o îmbrățisare, o alinare. Alimentele oferite prin valorificarea tichetelor primite în urma acțiunii de donare sânge din luna martie de către polițiștii vrânceni au reușit astfel să înfrumusețeze mesele mai multor vrânceni aflați în nevoie. Tuturor copiilor şi vrâncenilor, poliţiştii le urează Sărbători Pascale fericite şi în Siguranţă!”, se mențioează într-un comunicat emis de IPJ Vrancea.

Știri despre: ,