Șoferi băuți bine, prinși la volan pe drumurile din județul Vrancea

Sursa foto: washingtoninjury.com
Sursa foto: washingtoninjury.com

Alcoolul și volanul, amestecate, au un rezultat sigur: dosar penal. Mulți soferi s-au convins de acest adevăr în urma unor acţiuni desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, desfăşurate pe raza județului, pentru verificarea respectării regulilor de circulație. Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi de poliţişti, la sfârşitul acestei săptămâni, după ce s-au urcat la volan sub influenţa alcoolului.

Astfel, un tânăr de 26 de ani, care avea o alcoolemie de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat de polițiștii din Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Păuneşti. În cauză a fost întocmit dosar penal. Tot pe raza aceleiași localități, însă două zile mai târziu, polițiștii au mai depistat un șofer bărut. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Adjud, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și acest șofer s-a ales cu dosar penal.

La fel de ,,ghinionist” a fost și un gălățean de 55 de ani care a fost depistat pe DN 25A, în comuna Nănești de către polițiștii din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu dosar penal s-a mai ales un tânăr de 25 de ani, din comuna Urechești, depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, având permisul de conducere suspendat.

Știri despre: ,