Claudia Prisecaru, cea mai bună sportivă a Vrancei în 2018!

Caudia Prisecaru, multipla campioană națională și balcanică de tineret și senioare a fost desemnată, în Gala Laureaților Sportului Vrâncean pe anul 2018, organizată de DJST Vrancea, joi, 20 decembrie, la Teatrul Municipal Maior Ghe. Pastia, cea mai bună sportivă a Vrancei în acest an. Claudia este pentru al doilea an consecutiv prima sportivă a județului! Judoka Laris Borș s-a clasat al patrulea, atletul Mihai Răzvan Vasiliu, cu legitimare LPS-CSM Focșani 2007 a fost al cincilea, iar Răzvan Condrea și David Ilie, de la secția de tir a SC Unirea-CSM Focșani 2007, s-au clasat pe locurile al șaptelea și al optulea la sporturile olimpice.
La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat multiplul campion mondial de karate SKDUN Daniel Fusaru, care este și antrenorul secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, iar eleva sa Irina Paraschiv s-a situat pe poziția a patra. La categoria Speranțe ale sportului Vrâncean au fost nominalizați de la CSM Focșani 2007 Alexandra Bivolaru și Teodora Șușu, de la tir, cu dublă legitimare – și la CS Unirea Focșani, Alexandru Matei și Alexandru Soare, de la judo, cu legitimare dublă – și la LPS Focșani, Corina Ilinoiu, de la atletism, cu dublă legitimare – și la CSS Focșani și Maria-Daciana Ciubotaru, de la secția de tenis.
Au primit diplome în semn de apreciere pentru activitatea depusă în anul 2018 echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007, echipa de tenis de masă a clubului, secția de baschet a CSM 2007-LPS Focșani. Iar profesorul Viorel Ciubotaru, directorul clubului, a primit diplomă ”În semn de distinsă apreciere pentru contribuția adusă la dezvoltarea sportului de performanță și organizarea cu profesionalism a activității specifice”.

Știri despre: