Sportivii și antrenorii din municipiu au fost premiați de Consiliul Local și Primăria Focșani

La premiere a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare. Premierea a avut loc joi, 20 decembrie, de la ora 10:00, la Cinema Balada. În prima parte a festivității a fost făcută prezentarea secțiilor, sportivilor și antrenorilor CSM Focșani 2007, clubul municipalității, cea mai puternică structură sportivă a județului. Au urcat pe scenă atleta Claudia Prisecaru, multiplă campioană a României și campioană balcanică, participantă la Campionatul European de cros la senioare. A fost reprezentat de antrenorul său Laris Borș, al șaptelea sportiv al lumii la judo, 65 kg, U 21. Karateka Irina Paraschiv, campionă mondială, foarte talentata jucătoare de tenis Maria-Daciana Ciubotaru, campioana României la dublu fete U 14 și vicecampioana selecției naționale U 13, componentă a Lotului național U 13. Cei trei s-au alăturat colegilor de la CSM Focșani 2007.

În fața asistenței din sală au venit ca la un raport despre performanțele – remarcabile – ale anului care se încheie echipele de handbal seniori și juniori, baschet, seniori și juniori, fotbal, seniori și juniori, volei, tenis de masă, ceilalți judoka ai clubului, ca și sportivii de la tir, șah, taekwondo. A fost prezentat și clasamentul primelor zece locuri ale CSM Focșani 2007 pentru 2018:
1. Claudia Prisecaru, atletism, antrenor Cristian Orza;
2. Laris Borș, judo, antrenori Stănică Grosu și Iulian Surlă;
3. echipa de handbal seniori, antrenori Sandu Iacob, Bogdan Voica, Alexandru Acsinte, director tehnic-antrenor Viorel Ciubotaru;
4. Daniel Fusaru – arte marțiale;
5. Maria-Daciana Ciubotaru, tenis de câmp, antrenor Firicel Tomai;
6. Irina Paraschiv, arte marțiale, antrenor Daniel Fusaru; 7. Mihai-Răzvan Vasiliu, atletism, antrenor Gabriel Alexandrescu;
8. Bogdan Drâmbă, judo, antrenori Stănică Grosu și Iulian Surlă;
9. Andreea Arginteanu, arte marțiale, antrenor Daniel Fusaru și Vlad Zebacinschi, taekwondo, antrenor Adrian Dochioiu:
10. echipele de baschet, antrenori Petruț Mihai și Mircea Petrișor; fotbal, antrenori Vasile Burgă și Adrian Toma; tenis de masă, antrenor Costin Corcoz și volei, antrenor Marian Rădulescu.

Ca semn de apreciere pentru susținerea sportului focșănean au fost acordate plachete sponsorilor UMO Serv – Marius Ulmeteanu, RAVENOL – Vasile Nelu, Edil Construct – Daniel Dumitru Sava, Metale Internațional – Valentin Resmeriță, Laguna Resort – Valentin Cristea, Hora Miresei – Marius Crăciun, Decathlon – Marian Munteanu. Plachete de apreciere au fost acordate și instituțiilor care colaborează la buna desfășurare a activității sportive în municipiu – Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Poliție Locale Focșani. În partea da doua a festivității primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă și vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare au făcut premierea sportivilor și antrenorilor din municipiu cu rezultate deosebite în competiții naționale și internaționale în anul 2018. Au susținut demonstrații de remarcabilă ținută gimnastele de la CSS Focșani și sportivi ai secției de taekwondo a CSM Focșani 2007.

Știri despre: , ,