Anunț important al Primăriei Focșani care îi vizează pe agenții economici

Agenții economici din municipiul Focșani care desfășoară activități în sectorul comercial și cel al prestărilor de servicii trebuie să știe că procedura de vizare a autorizațiilor de funcționare s-a simplificat conform HCL nr.103/07.03.2018 privind modificarea și completarea Anexei nr.1 la H.C.L. nr. 27/28.01.2016 privind aprobarea Regulamentului de autorizare a comercializării produselor şi serviciilor de piaţă în unităţi comerciale şi în sistem ambulant pe raza orașului.  În cazul în care nu au intervenit modificări atât la documentația existentă în dosarul de autorizare, cât și la condițiile de funcționare, de la data autorizării/vizării anterioare, pentru emiterea vizei anuale la spațiile comerciale care dețin autorizație de funcționare, agenții economici vor depune următoarele documente:

  • a) cererea tip de autorizare;
  • b) autorizația de funcționare in original;
  • c) copie dupa dovada plății taxei de viză stabilită prin hotararea Consiliului Local Focșani privind impozitele si taxele locale.

Termenul limita până la care se vizează aceste autorizații este 31 martie 2019, în caz contrar desfășurarea activităților comerciale fără autorizaţie de funcţionare constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă şi suspendarea activităţii comerciale pâna la data autorizării/ vizării.

Știri despre: ,