Nicușor Halici: 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐝𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐒𝐜𝐡𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧, 𝐍𝐀𝐓𝐎 𝐬̦𝐢 𝐔𝐄 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐒𝐃

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐝𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐒𝐜𝐡𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧, 𝐍𝐀𝐓𝐎 𝐬̦𝐢 𝐔𝐄 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐏𝐒𝐃

Suntem mândri să anunțăm că România a obținut oficial accesul în spațiul Schengen cu granițele aeriene și maritime, un succes al eforturilor constante și hotărâte ale Partidul Social Democrat (PSD). Mai mult de atât, România va putea emite vize Schengen pentru cetățenii statelor non UE.

Au fost necesare determinarea și eforturile susținute ale PSD pentru a face posibil accesul în Schengen, care a susținut cu hotărâre și a acționat consecvent pentru îndeplinirea criteriilor impuse, consolidând astfel securitatea și dezvoltarea țării noastre.

Premierul Marcel Ciolacu, un lider dedicat, a eliminat obstacolele care au împiedicat anterior accesul în Schengen. Astăzi, putem sărbători reușita noastră în conformitate cu standardele europene.

PSD a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea și consolidarea statutului Român în cadrul organizațiilor europene, asigurând nu doar accesul în spațiul Schengen ci și aderarea la NATO și UE.

Partidul Social Democrat rămâne dedicat progresului și dezvoltării națiunii noastre și continuă să acționeze pentru a aduce beneficii poporului român prin politici orientate spre integrare și progres.

Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea