Polițiștii din Vrancea caută două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din municipiul Adjud, care au plecat voluntar de la domiciliu și nu s-au mai întors

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Astăzi, 17 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în dimineața zilei de 17.01.2023, în jurul orei 07.45, fiica acesteia, ILIEȘ GIULIA LĂCRĂMIOARA, a plecat împreună cu o prietenă, BULBOACĂ ALEXANDRA ELENA, înspre școală, însă nu s-au prezentat la orele de curs și nici nu au revenit la domiciliu până în prezent.

Ilieș Giulia Lăcrămioara are greutatea de 50 de kg, înălțimea de 1,60 metri, ochii căprui, par mediu, de culoare blond, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă cu glugă, de culoare argintie.

Bulboaca Alexandra Elena, are greutatea de 45 de kg, înălțimea de 1,60 metri, ochii căprui, părul lung, de culoare negru.

Imediat după sesizare, polițiștii vrânceni au demarat căutările în zona de competență, în vederea depistării cât mai rapide a minorelor.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Știri despre: , ,