Primăria Panciu anunță facilități fiscale pentru 2024

Începutul de an vine cu vești bune pentru locuitorii orașului Panciu! În prima săptămână a anului, Primăria a anunțat deschiderea anului fiscal 2024 și a venit în întâmpinarea cetățenilor cu o serie de facilități fiscale.

Șeful administrației locale, Nicolai Mărăscu, a precizat că, la fel ca în anii precedenți, se va acorda o bonificație de 10% pentru toți cei care plătesc integral impozitele locale până la data de 31.03.2024.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru păncenii care își doresc să economisească pe cheltuielile cu taxele și impozitele.

Și nu numai atât! De asemenea, se acordă și scutirea la plata impozitului pe mijloacele de transport pentru tractoarele utilizate efectiv în domeniul agricol, deținute de persoane fizice.

Deși impozitele și taxele locale au fost indexate cu indicele de inflație (13,8% în conformitate cu prevederile legale), aceste facilități fiscale vin să alineze povara fiscală a cetățenilor.

Plata taxelor poate fi efectuată la sediul Primăriei orașului Panciu, cu numerar sau prin POS, sau în conturile instituției prin intermediul platformei online ghiseul.ro.

Primăria orașului Panciu își reafirmă astfel angajamentul de a lucra pentru binele comunității și de a veni în întâmpinarea cetățenilor cu măsuri menite să le ușureze viața.

Așadar, dragi pănceni, nu uitați: plata integrală a impozitelor până la sfârșitul lunii martie vine cu un bonus de 10%!