Vrâncenii care vor să lucreze în Spania, în domeniul agricol au mai puțin de o lună la dispoziție pentru a-și depune dosarele

Sursa foto:wikipedia.org
Sursa foto:wikipedia.org

Până pe 20 februarie, vrâncenii care doresc să să lucreze în Spania, în domeniul agricol (la culesul fructelor) mai pot depune dosarele necesare. Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania, oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor – căpșuni, nectarine, afine, etc. Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine, etc.). Durata contractului este de 4 luni și se derulează în perioada 20 februarie – 20 iunie 2019. Programul de lucru este de la ora 08:00 – 15:00, cu o pauză de masă de o jumătate de oră. Angajatorul nu solicită cunoașterea limbii străine.

Printre beneficiile și condițiile puse la dispoziție de angajatori amintim: cazare contracost – 40 euro/lună; transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (întors) va fi plătit de companie (la terminarea contractului). Persoanele cu domiciliul în județul Vrancea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, telefon 0237.224.677, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Știri despre: , , ,