A treia victorie consecutivă pentru focșăneni!

Sursa foto:csmfocsani2007.ro

 

Sursa foto:csmfocsani2007.ro

Baschetbaliștii seniori ai Focșaniului au jucat, vineri, 19 octombrie, pentru a treia oară în ediția de campionat 2017-2018 și pentru prima oară în fața propriilor suporteri. Conducerea echipei a organizat cu acest prilej două momente speciale. Primul a fost dezvelirea unui banner reprezentându-l pe veritabilul părinte al baschetului focșănean, cel care a fost constructor ale echipelor de baschet – fete și băieți ale Focșaniului și formator al multor generații de baschetbaliști, profesorul Mircea Petrișor. După ce a fost evocată personalitatea marelui om de baschet, soția acestuia, doamna Doina Petrișor, împreună cu fiul, Cătălin Petrișor, actualul căpitan al seniorilor de la CSM Focșani 2007, au dezvelit bannerul, care va rămâne pe peretele Sălii Polivalente unde regretatul Mircea Petrișor și-a petrecut, practic, întreaga sa viață de antrenor de baschet! Și de unde va veghea ca baschetul focșănean să-și continue drumul în urcare!

În cel de-al doilea moment, primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, ca invitat special al organizatorilor, dat lovitura de începere a meciului dintre CSM 2007 și Universitatea Cluj-Napoca. Jocul a fost condus de la început până la sfârșit de baschetbaliștii pregătiți de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu care s-au impus cu 84-50 (22-8, 26-11, 18-18, 18-13). Tânăra echipă a Clujului, cu jucători talentați, dar fără experiența confruntărilor de Ligă Națională, a dat o bună replică gazdelor, mai cu seamă atunci când în teren la CSM Focșani 2007 nu se mai aflau jucătorii din primul 5. Antrenorii Focșaniului au dat și de această dată, posibiltatea să evolueze toți jucătorii din lot, între care și juniorii Teodor Crăciun – din 5-iul de bază, Denis Miron și Alexandru Bratosin, care au arătat dezinvoltură, lipsa oricărei inhibiții, stimulați în acest sens și de colegii lor mai vârstnici. Dar și de primirea călduroasă pe care le-au făcut-o spectatorii!

În etapa următoare, vineri, 26 octombrie, în etapa a patra, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la CSM Târgu Mureș, de care a fost învinsă în Cupa României, în Sala Polivalentă, cu 94-64.

 

Știri despre: ,