Nicușor Halici: „𝐂𝐮𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐞”

Întotdeauna una dintre prioritățile guvernelor PSD a fost susținerea economiei naționale, a produselor fabricate în România, a producătorilor români.

Premierul Marcel Ciolacu continuă demersurile în acest sens și transmite tuturor românilor, prin vizita pe care o face la Dacia și testarea noului model de Duster, un mesaj de încredere dar și un îndemn public.

Să cumpărăm românește, să ne susținem industria, să dăm de lucru alor noștri și împreună s-o ducem mai bine!

Trebuie să ne mândrim cu produsele fabricate în România! Să cumperi românește, în cazul Dacia, este nu doar un act de patriotism, ci și unul avantajos financiar! O probează și faptul că Dusterul este în topul celor mai vândute trei SUV-uri din Europa!

Gestul premierului de a participa la inaugurarea unui nou model de Duster, de a-l testa și a-l credita astfel, reprezintă un semnal nu doar corect ci și absolut necesar! Este ceea ce orice înalt reprezentat al țării trebuie să facă! Să se manifeste și să transmită încredere cetățenilor în produsele românești!

Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă un sprijin pentru un loc de muncă în România și o contribuție pentru dezvoltarea economiei românești. Iar creșterea economiei naționale va conduce la creșterea nivelului de trai pentru fiecare cetățean.

Altfel spus, „Cumpără românește!” înseamnă mai bine pentru fiecare dintre noi!

Nicușor Halici