Nicușor Halici: 𝐍𝐨𝐢 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐍𝐈 ”𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a dispus luna aceasta decontarea lucrărilor efectuate pentru lucrări de infrastructură realizate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” efectuate în 12 localități ale județului: Cârligele, Dumitrești, Golești, Măicănești, Milcovul, Movilița, Pufești, Răstoaca, Spulber, Străoane, Tâmboești și Vulturu.

Este vorba despre lucrări de modernizare a unor drumuri de interes local și realizarea de rețele de apă și canalizare iar suma totală decontată de la bugetul de stat este de peste 19 milioane de lei.

Este materializarea eforturilor pe care le-am făcut încă de la începutul mandatului de prefect când am promis că dezvoltarea acestui județ este prioritară, indiferent de culoarea politică a edililor din toate cele 73 de U.A.T.-uri din Vrancea.

Este rodul unor eforturi comune ale Guvernului României, administrațiilor locale și a celei județene de a accesa și a derula proiecte viabile pentru toți vrâncenii, pentru a crește nivelul de trai, pentru accelerarea dezvoltării economice și, însumat, pentru o viață mai bună a locuitorilor.

Suma totală decontată la nivel național de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației la începutul acestei luni este de peste 950 milioane de lei aferentă facturilor pentru 590 de obiective finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” printre care și județul Vrancea.

Nicușor Halici